Deelnemers kunnen mij niet koppelen

  • Bijgewerkt

Zowel jij als je studenten zijn ingelogd en hebben zich ingeschreven voor een leerprogramma. Tot zo ver gaat het goed. Maar wanneer je studenten proberen jou te selecteren als coach komen jullie tot de ontdekking dat jouw naam niet in de lijst van beschikbare coaches staat. Wat is er aan de hand? Hier lees je hoe je kunt controleren of alle instellingen correct zijn.

  • Controleer of het account van de student wel is gekoppeld aan je school. Heeft de deelnemer opeens geen abonnement meer of ziet het platform er anders uit dan bij de overige studenten? Dan kan het zijn dat de deelnemer op een onjuiste manier is ingelogd en daardoor per ongeluk een nieuw account heeft aangemaakt. In de meeste gevallen helpt het dan als je de deelnemer vraag in te loggen via Entree. Het is belangrijk dat de student hierbij de juiste onderwijsinstelling aanklikt.

    inloggen_via_Entree.gif

    Als de student problemen heeft met inloggen, lees dan dit artikel. Als daarin geen oplossing kunt vinden, neem dan contact met ons op.
  • Controleer of jij en je deelnemer staan ingeschreven voor hetzelfde leerprogramma. Jullie moeten allebei voor exact hetzelfde leerprogramma ingeschreven staan. 'Digitale vaardigheden' is dus niet hetzelfde als 'Digitale vaardigheden basis'! Alleen als jij al ingeschreven staat voor exact hetzelfde leerprogramma als waarvoor de student zich aanmeldt kan de deelnemer jou als coach kiezen!
  • Zijn jij en je deelnemer allebei correct gekoppeld aan dezelfde onderwijsinstelling en ingeschreven voor hetzelfde leerprogramma, maar diegene kan jou nog steeds niet selecteren? Dan kan het zijn dat er sprake is van een technisch probleem. In zo'n geval kun je het beste contact opnemen met onze supportafdeling, zodat wij je verder kunnen helpen.
     

Wil je dit artikel printen? Lees hier hoe je dat doet. 

Gerelateerd aan

Was dit artikel nuttig?

Aantal gebruikers dat dit nuttig vond: 0 van 0

Hebt u meer vragen? Een aanvraag indienen

Opmerkingen

0 opmerkingen

U moet u aanmelden om een opmerking te plaatsen.