De toolkit en begrippenlijst gebruiken - deelnemers

  • Bijgewerkt

Voor de meeste leerprogramma’s is er een begrippenlijst beschikbaar. Sommige leerprogramma’s bevatten daarnaast ook een toolkit. Deze kun je beide als hulpmiddel gebruiken tijdens het maken van de opdrachten. 

 

1. De toolkit

Voor sommige leerprogramma’s kun je gebruikmaken van een toolkit. In de toolkit vind je verschillende bestanden. Vaak zijn dit bestanden die je nodig hebt om de opdrachten in het leerprogramma te maken. Denk aan invulbare pdf’s of video’s. 

 

De toolkit kun je vinden in het menu linksboven de opdrachten, zodra je het leerprogramma hebt geopend. Hieronder is de knop naar de toolkit rood omlijnd.

 

2. De begrippenlijst

 

De meeste leerprogramma’s bevatten een begrippenlijst. Hier staan woorden in die wat moeilijker zijn, maar wel belangrijk voor het onderwerp van het leerprogramma. In de begrippenlijst wordt de betekenis van deze woorden uitgelegd. Je kan de begrippenlijst los bekijken via het menu linksboven de opdrachten. De knop hiernaartoe is rood omlijnd in de onderstaande afbeelding.


 

In de opdrachten zelf staat soms ook een begrip. Dit begrip kun je dan aanklikken om gelijk de betekenis te lezen. Begrippen zijn dikgedrukt, onderstreept en gekleurd. Hieronder zie je een voorbeeld.

Wil je dit artikel printen? Lees hier hoe je dat doet. 

Was dit artikel nuttig?

Aantal gebruikers dat dit nuttig vond: 0 van 0

Hebt u meer vragen? Een aanvraag indienen

Opmerkingen

0 opmerkingen

U moet u aanmelden om een opmerking te plaatsen.