Navigeren via de menubalk - deelnemers

• Bijgewerkt

Bovenaan je scherm zie je altijd een menubalk staan, ongeacht of je in het hoofdscherm bent, of op een andere pagina. Deze menubalk ziet er bijvoorbeeld zo uit, maar kan ook een andere kleur of logo hebben. De menubalk heeft een aantal functies.

1. Het hoofdmenu

Links naast het logo vind je de knop om het hoofdmenu te openen. Deze knop ziet eruit als drie horizontale streepjes. Via dit menu kun je je totaalportfolio en de contactgegevens van je aanspreekpunt bekijken, en van elke plek op het platform terugkeren naar 'Mijn leerprogramma's'.

2. Terug naar het hoofdscherm

Wanneer je linksboven op het logo van je school klikt, keer je terug naar het hoofdscherm (home). Het hoofdscherm toont alle leerprogramma's die jij volgt.

3. Notificaties

Onder 'Notificaties' kun je zien of er nieuws is voor jou. Je krijgt bijvoorbeeld een notificatie wanneer een opdracht van jou is nagekeken. Bepaalde notificaties uitschakelen kan ook: daarover lees je meer in dit artikel.

4. Het accountmenu

Wanneer je rechtsboven op jouw voorletter klikt, kun je verschillende (account)gegevens inzien en aanpassen. Bijvoorbeeld;

• Notificaties
  • Je account details
  • Help Center
  • Je abonnement
  • Uitloggen

We leggen in dit artikel uit wat je allemaal kunt inzien en aanpassen wanneer je op 'mijn account' klikt.

Wil je dit artikel printen? Lees hier hoe je dat doet.