Deelnemer ontkoppelen

  • Bijgewerkt

Het kan voorkomen dat je een deelnemer die zich (wellicht per ongeluk) aan jou gekoppeld heeft, wilt ontkoppelen. Bij het ontkoppelen van een deelnemer verwijder je deze deelnemer uit je lijst met deelnemers. Je hebt na het ontkoppelen geen toegang meer tot de voortgang van de student. 

 

Let op; het ontkoppelen van een deelnemer heeft geen invloed op de voortgang van de student. Alles zal bewaard blijven op het account van de student. 

 

Het ontkoppelen van een deelnemer gaat als volgt: 

  1. Ga binnen je deelnemerslijst naar de student die je wilt ontkoppelen en klik op de naam
  2. Klik vervolgens op de knop 'Instellingen', rechtsboven de XP balk
  3. Binnen dit scherm zie je in welke klas de deelnemer ziet en een eventueel toegevoegde notitie.
  4. Onder de informatie van de deelnemer klik je op de rode knop 'Ontkoppel deelnemer'. 
  5. Je krijgt vervolgens de mogelijkheid om de deelnemer over te dragen of te ontkoppelen. 
    Als je de deelnemer wilt overdragen selecteer je binnen het drop-down menu een collega die zich ook voor het leerprogramma heeft ingeschreven. 
    Als je de deelnemer niet wilt overdragen selecteer je die optie binnen het drop-down menu. 
  6. Bevestig dit door op de rode knop 'Ontkoppel deelnemer' te klikken. Je hebt de deelnemer nu succesvol ontkoppeld en zal automatisch teruggestuurd worden naar je lijst met deelnemers. 

Ontwerp_zonder_titel__8_.gif

Wil je dit artikel printen? Lees hier hoe je dat doet.

Was dit artikel nuttig?

Aantal gebruikers dat dit nuttig vond: 0 van 0

Hebt u meer vragen? Een aanvraag indienen

Opmerkingen

0 opmerkingen

U moet u aanmelden om een opmerking te plaatsen.