Voor wie is All You Can Learn?

  • Bijgewerkt

Op All You Can Learn vind je een breed aanbod van leerprogramma's. De inhoud van de leerprogramma's sluit in de meeste gevallen aan op een MBO keuzedeel. De leerprogramma's worden daarom meestal gebruikt binnen de context van een MBO-opleiding.

Voor begeleiding, nakijken en examens is het nodig dat je aan een coach gekoppeld bent bij het doorlopen van een leerprogramma. Wanneer je aan het MBO studeert is dit meestal een docent van je opleiding.


Het is zeker mogelijk om zelfstandig aan de slag te gaan met All You Can Learn, als je je kennis wil uitbreiden. In dat geval kies je wanneer je voor het eerst inlogt niet voor inloggen via Entree maar rechtstreeks bij All You Can Learn en maak je een account aan met je privémail.

 

Scherm­afbeelding 2023-11-23 om 11.15.18.png

Houd er dan wel rekening mee dat wij geen coaching als service aanbieden, en er is in die situatie dus niemand om je opdrachten na te kijken en je examen te laten doen. Wel kun je alsnog een abonnement afsluiten en een leerprogramma doorlopen op je eigen tempo.

 

Volg je wel een leerprogramma als onderdeel van je MBO-opleiding? Lees dan onze artikelen over registreren en inloggen, het afsluiten van een abonnement en het koppelen van een coach.

 

Wil je dit artikel printen? Lees hier hoe je dat doet. 

Was dit artikel nuttig?

Aantal gebruikers dat dit nuttig vond: 0 van 0

Hebt u meer vragen? Een aanvraag indienen

Opmerkingen

0 opmerkingen

U moet u aanmelden om een opmerking te plaatsen.