Accountgegevens bekijken en aanpassen

  • Bijgewerkt

Wanneer je, nadat je hebt ingelogd, rechtsboven in het scherm op het icoontje met de eerste letter van je naam of je avatar klikt, verschijnen er verschillende menuopties. Je kunt hier bijvoorbeeld je gegevens en je profielpagina inzien, je abonnement verlengen of je notificaties instellen. 

 

Mijn gegevens

Wanneer je 'Mijn account' selecteert, zul je onderstaande scherm te zien krijgen: 

Ontwerp zonder titel (21).gif

Je vindt hier je persoonsgegevens zoals je naam, je e-mailadres en opleiding. Je kunt hier ook je avatar en de omslagfoto van je profielpagina wijzigen. 

Je kunt niet alle gegevens zelf aanpassen. Klopt er iets niet? Neem dan eerst contact op met je onderwijsinstelling. Waarschijnlijk staan je gegevens hier verkeerd geregistreerd. Lukt het niet om het op te lossen via je onderwijsinstelling? Neem dan contact met ons op via het chaticoontje, rechtsonder in dit scherm. 

Verder kun je de taal van het leerplatform aanpassen. Op dit moment ondersteunen we alleen Nederlands en Engels. In de toekomst komen er wellicht andere talen bij. Let op: de taalinstellingen hebben alleen invloed op de menu's en navigatie van het platform. De inhoud van de leerprogramma's blijft in de originele taal! Voor sommige leerprogramma's zijn er wel leersets in het Engels beschikbaar. Met een Google Chrome Translate extensie kun je wel gehele webpagina's vertalen. Lees daarover meer in het artikel 'Inhoud leerprogramma's vertalen' onder Algemeen > Technische ondersteuning

Als deelnemer kun je ook je interesses en vaardigheden selecteren voor gepersonaliseerde aanbevelingen van leerprogramma's
 

Profielpagina 

Je kunt je profielpagina bekijken via de knop 'Mijn profiel' rechtsboven. Je ingestelde avatar en omslagfoto zullen hier ook zichtbaar zijn. Andere gebruikers van je organisatie kunnen deze profielpagina ook bekijken, zoals je coach en medestudenten. Iemand buiten je organisatie kan je profielpagina niet zien. 

Schermafbeelding 2023-08-30 om 13.52.38.png


 

Mijn aankopen

Wanneer je klikt op 'Mijn aankopen', kun je je abonnementsdetails inzien. Je vindt hier de status en einddatum van je abonnement. Ook kun je hier je abonnement verlengen, elke gebruiker heeft namelijk een geldig abonnement nodig om gebruik te kunnen maken van het leerplatform. Dit abonnement kan alleen rechtstreeks via ons afgesloten worden. Lees daarover meer in het artikel 'Abonnement nemen of verlengen' onder Algemeen > Abonnementen (afsluiten)

 

Schermafbeelding_2023-04-30_om_12.04.10.png

Let op! Het kan zijn dat bij jou de functie 'Aankopen' uitgeschakeld is.

 

Notificaties

In het scherm 'Notificaties' kun je instellen waar je wel en geen notificaties van wilt ontvangen. De mogelijkheden hierin verschillen tussen coach en deelnemer. Je kunt hier ook kiezen op welke manier je deze notificaties wilt ontvangen. Je kunt een notificatie instellen door op het schuifknopje te klikken. Als deze naar rechts staat betekent dit dat deze instelling aanstaat. Als het knopje naar links staat betekent dit dat je instelling uitstaat.

 

Schermafbeelding 2023-08-21 om 12.09.51.png


Beveiliging

Onder het laatste tabblad 'Beveiliging' kun je de tweestapsverificatie inschakelen om je account extra te beveiligen. Klik hiervoor op 'Inschakelen' en zorg ervoor dat je een mobiel apparaat bij je in de buurt hebt liggen, deze heb je namelijk nodig om de tweestapsverficatie in kunnen te schakelen. Wil je meer weten over het in- en uitschakelen van de tweestapsverificatie lees dan het artikel 'Tweefactorauthenticatie (2FA)' onder Algemeen > Inloggen en navigeren

Schermafbeelding 2023-08-30 om 14.49.51.png

Uitloggen

Om weer uit te kunnen loggen klik je rechtsboven op het icoontje met de eerste letter van je naam of je avatar en klik je in het uitklapmenu op 'Uitloggen'. Je wordt daarna direct uitgelogd van het leerplatform.

Schermafbeelding 2023-08-30 om 14.50.07.png

 

Veelgestelde vragen

  • Kan een coach ook de status van de abonnementen van deelnemers zien?
    Ja, dat kan! Selecteer daarvoor de desbetreffende deelnemer in je lijst van deelnemers, en klik rechtsboven op 'Meer'. 

Wil je dit artikel printen? Lees hier hoe je dat doet. 

Was dit artikel nuttig?

Aantal gebruikers dat dit nuttig vond: 0 van 0

Hebt u meer vragen? Een aanvraag indienen

Opmerkingen

0 opmerkingen

U moet u aanmelden om een opmerking te plaatsen.