All You Can Learn op de leermiddelenlijst zetten

  • Bijgewerkt

Wanneer je het leerplatform 'All You Can Learn' gebruikt, dan kun je dit alleen rechtstreeks bij ons (Brainstud B.V.) als uitgever verkrijgen. Een licentie afsluiten via andere distributiekanalen, zoals bijvoorbeeld Studers, is dus niet mogelijk. Wel is het mogelijk om All You Can Learn voor studenten op de leermiddelenlijst te zetten. Studenten schaffen de licentie dan aan bij de onderwijsinstelling, en de onderwijsinstelling koopt de licentie dan weer bij ons.

 

Tekst voor op de leermiddelenlijst

Zorg ervoor dat de onderstaande tekst op de leermiddelenlijst komt te staan:

“De kosten van All You Can Learn kunnen variëren tussen de €14 en €57,50.
Je sluit namelijk een abonnement af voor een bepaalde periode. Zodra je keuzedelen gaat volgen, ontvang je van je docent instructies over hoe je een abonnement kunt afsluiten.”

Download ook hier het icoon voor All You Can Learn, en stuur deze mee indien mogelijk. Een compleet overzicht van ons aanbod en de kosten vind je hier

 

ISBN nummer

Het algemene ISBN nummer voor All You Can Learn is 9789082570199

Wanneer je een specifiek leerprogramma op de leermiddelenlijst wilt zetten, dan kun je ook dit specifieke ISBN nummer vermelden. Wil je weten wat het ISBN nummer voor een specifiek leerprogramma is, neem dan contact met ons op.

 

Wil je dit artikel printen? Lees hier hoe je dat doet. 

 

Was dit artikel nuttig?

Aantal gebruikers dat dit nuttig vond: 0 van 1

Hebt u meer vragen? Een aanvraag indienen

Opmerkingen

0 opmerkingen

U moet u aanmelden om een opmerking te plaatsen.