Een leerprogramma op maat ontwikkelen

  • Bijgewerkt

Veel leerprogramma's op het leerplatform worden door onszelf als uitgever ontwikkeld. Daarnaast is het echter altijd mogelijk om voor jouw organisatie of onderwijsinstelling in samenwerking een leerprogramma op maat te ontwikkelen.

We hebben al met verschillende onderwijsinstellingen en expertisecentra mooie leerprogramma's neergezet. We kennen hierbij verschillende mogelijkheden:

1. Bestaande content via ons platform aanbieden

Heb je zelf al content ontwikkeld voor een leerprogramma, en wil je dit aanbieden via ons leerplatform? Dan kunnen we samen kijken naar de mogelijkheden om deze content te gebruiken.

2. In samenwerking een leerprogramma maken

Ben je op zoek naar een bepaald leerprogramma, en heb je misschien al ideeën over de inhoud, maar is er nog geen content beschikbaar? Dan kunnen we samen kijken naar de mogelijkheden om hiervoor content te maken, en het leerprogramma te realiseren.

3. Een eigen Academy starten

Wil je als onderwijsinstelling of organisatie een eigen leerplatform, met een geheel eigen aanbod leerprogramma's? Start dan eigen Academy! Een eigen Academy is een eigen leerplatform, gevuld met een aanbod leerprogramma's naar wens.


Wil je meer weten over een leerprogramma of Academy op maat? Lees dan hier meer!

Wil je wel graag content personaliseren, maar zijn bovenstaande mogelijkheden niet helemaal waar je naar op zoek was? Het is ook mogelijk om de content die wij aanbieden handmatig aan te passen naar jouw wensen. Lees daarvoor dit artikel over het personaliseren van leerprogramma's.

 

Wil je dit artikel printen? Lees hier hoe je dat doet. 

Was dit artikel nuttig?

Aantal gebruikers dat dit nuttig vond: 0 van 0

Hebt u meer vragen? Een aanvraag indienen

Opmerkingen

0 opmerkingen

U moet u aanmelden om een opmerking te plaatsen.