Inschrijven leerprogramma - coaches

  • Bijgewerkt

Het eerste wat je ziet wanneer je net een account met coachrechten hebt gemaakt is het coachdashboard. Dit zal nor erg leeg zijn de eerste keer, want je bent nog niet ingeschreven voor een leerprogramma en je hebt nog geen deelnemers. Studenten kunnen jou pas als coach selecteren wanneer jij je hebt ingeschreven voor het leerprogramma dat de deelnemers gaan volgen.

Om je in te schrijven voor een leerprogramma ga je eerst naar de sectie 'Leerprogramma's' door te klikken op 'Verken leerprogramma's'.

 

 

Door op het tabje 'Overige leerprogramma's' te klikken kun je het gehele aanbod leerprogramma's bekijken en toevoegen. 

Onder het aanbod zie je alle leerprogramma's staan, onderverdeeld in verschillende soorten leerprogramma's, zoals korte cursussen en keuzedelen. Je kunt hier zoeken naar titels of filteren op opleidingsprofiel, titel, aanmaakdatum en aantal SBU. Ook zie je labels die bijvoorbeeld aangeven of een leerprogramma populair of nieuw is, of binnenkort verschijnt. Dit ziet er bijvoorbeeld zo uit:

 

 

Zie je een interessant leerprogramma dat je wilt bekijken of wilt gaan geven? Klik dan op de tegel van het desbetreffende programma. Er verschijnt nu een knop met 'schrijf je in'. Door hierop te klikken, meld je jezelf aan als coach voor het leerprogramma en kunnen deelnemers je selecteren om hen te begeleiden. Let op: voordat je het leerprogramma definitief toevoegt aan je lijst, verschijnt er een scherm waarin je kunt controleren of het leerprogramma een examen heeft. Controleer dit altijd voordat je definitief klikt op 'schrijf je in'.

 

 

 

Bevat het leerprogramma geen examen? Bepaal dan in overleg met de examencommissie of het alsnog mogelijk is voor deelnemers om het leerprogramma te volgen. Vaak is het bijvoorbeeld een optie om een examen van een andere leverancier in te zetten.
 

Hoe je je weer uitschrijft van een leerprogramma lees je in dit artikel

 

Veelgestelde vragen:

  • Waarom staat het leerprogramma waarvoor ik mij wil inschrijven niet in de lijst?
    Het kan zijn dat het gaat om een verouderd leerprogramma, dat niet meer actief wordt aangeboden. In dit artikel kun je er meer over lezen.
  • Kan ik ook leerprogramma's op het leerplatform onzichtbaar maken?
    Nee, leerprogramma’s kunnen niet onzichtbaar gemaakt worden. Ons principe is namelijk dat gebruikers toegang moeten hebben tot alle leerprogramma's die wij aanbieden.
  • Ik wil graag een leerprogramma toevoegen dat nog niet op het platform staat. Kan dat?
    Uiteindelijk kunnen we elk leerprogramma toevoegen aan het platform. Een nieuw leerprogramma moet vaak wel nog ontwikkeld worden. Je leest hier alles over een leerprogramma op maat ontwikkelen.

Wil je dit artikel printen? Lees hier hoe je dat doet. 

Was dit artikel nuttig?

Aantal gebruikers dat dit nuttig vond: 0 van 0

Hebt u meer vragen? Een aanvraag indienen

Opmerkingen

0 opmerkingen

U moet u aanmelden om een opmerking te plaatsen.