Systeemfout melden of feedback indienen

  • Bijgewerkt

Het leerplatform All You Can Learn is met de grootst mogelijke zorg ontworpen en wordt continu verbeterd. Toch kan het gebeuren dat je te maken krijgt met een systeemfout of dat je een bepaalde functionaliteit mist. In dit artikel kun je lezen wat je kunt doen als je hiermee te maken krijgt.

 

Een systeemfout zorgt ervoor dat ik niet verder kan met mijn werk. Wat kan ik doen?

Ontbreekt er een knop, of word je input niet verwerkt? Dan kan het zijn dat het systeem niet helemaal werkt hoe het zou moeten. In dat geval kun je een melding doen zodat wij op de hoogte zijn van het probleem en kunnen gaan werken aan een oplossing.

Controleer voor je een melding doet eerst zo goed mogelijk of er echt sprake is van een systeemfout. Stel vast of je op de juiste manier bent ingelogd en of alle instellingen correct zijn. Hiervoor kun je de andere artikelen in dit Help Center eventueel raadplegen. 

Heb je problemen met inloggen? Probeer dan eerst de suggesties in dit artikel.

Lijkt het er nog steeds op dat je met een systeemfout te maken hebt? Dan is het verstandig om contact op te nemen. Je kunt ons bellen of e-mailen, maar je kunt ook een probleem melden via onze help widget die je ziet rechtsonder op iedere pagina in het Help Center. Klik na het openen van de widget op 'Probleem melden' en volg de instructies van de widget. We nemen zo snel mogelijk contact met je op wanneer de melding bij ons binnen is.

Schermafbeelding_2022-07-29_om_11.27.57.png

 

Ik wil graag een suggestie doen voor een verbetering van het leerplatform. Waar kan ik terecht?

Als je feedback hebt over het functioneren van het platform kan het ook zijn dat er geen sprake is van een fout in het systeem, maar dat een bepaalde functie die jij graag zou zien niet bestaat. Of het bestaat wel, maar je denkt dat het misschien beter kan. Hiervoor kun je ook gebruik maken van onze help widget. Maar we willen je wel vragen om eerst te kijken op onze road map of deze functionaliteit misschien al in ontwikkeling is!

Wanneer je de widget openklikt zie je als één van de opties 'Stuur idee in' wanneer je hierop klikt en de instructies volgt kun je een bericht naar ons sturen waarin je uitlegt welke aanpassing of nieuwe functie jij graag zou zien op het platform. Leg zo duidelijk mogelijk uit wat je suggestie is, zodat wij goed kunnen begrijpen wat je bedoelt!

Wij kunnen niet beloven dat elke functionele suggestie in behandeling wordt genomen. De suggestie moet niet alleen praktisch uitvoerbaar zijn, maar ook geschikt en nuttig voor andere gebruikers, en in lijn met de kaders van de wetgeving. Maar wij waarderen het erg als onze gebruikers meedenken over de werking van het platform, want suggesties van gebruikers die er dagelijks mee werken geven ons een goed beeld van wat prettig werkt of juist beter kan. Dus laat het ons weten als je een suggestie hebt. Wie weet verschijnt jouw idee binnenkort wel op onze road map!

 

Wil je dit artikel printen? Lees hier hoe je dat doet. 

 

Was dit artikel nuttig?

Aantal gebruikers dat dit nuttig vond: 0 van 0

Hebt u meer vragen? Een aanvraag indienen

Opmerkingen

0 opmerkingen

U moet u aanmelden om een opmerking te plaatsen.