Uitschrijven leerprogramma - coaches

  • Bijgewerkt

Wil je niet langer beschikbaar zijn als coach voor een leerprogramma, bijvoorbeeld omdat er niet langer deelnemers zijn die het willen volgen, dan kun je je ook weer uitschrijven. Dit kun je op drie verschillende manieren doen. De eerste manier is door in het startscherm met je muis over de titel van het leerprogramma te bewegen. Er verschijnt een rode knop met 'schrijf je uit'. Dit ziet er als volgt uit:

Klik hierop. Je krijgt nu een pop-up scherm te zien waarin je ervoor kunt kiezen om je deelnemers over te dragen aan een andere coach. Dit is niet verplicht, maar indien dit wel gewenst is, selecteer je de naam van de coach aan wie je de deelnemers wilt overdragen. Klik vervolgens weer op 'schrijf je uit'.

Je kunt je ook uitschrijven voor programma's via het algemene aanbod van leerprogramma's. Klik hier op de titel van het leerprogramma dat je geeft, en vervolgens op de knop 'uitschrijven voor leerprogramma'.

 

 

Tot slot kun je je uitschrijven binnen het leerprogramma zelf. Klik hiervoor op 'meer' rechts naast de titel van het leerprogramma. Je komt in een scherm terecht waar je collega coaches kunt koppelen en je uit kunt schrijven.

 

uitschrijven coach - NL.gif

 

Wil je je toch weer inschrijven voor een leerprogramma? Hier lees je hoe je je inschrijft.

 

  • Ik heb mij per ongeluk uitgeschreven van een leerprogramma, maar nu ik mij weer wil inschrijven zie ik het leerprogramma niet meer. Wat nu?
    Het kan zijn dat het gaat om een verouderd leerprogramma, dat niet meer actief wordt aangeboden. In dit artikel kun je er meer over lezen.

Wil je dit artikel printen? Lees hier hoe je dat doet. 

Was dit artikel nuttig?

Aantal gebruikers dat dit nuttig vond: 0 van 0

Hebt u meer vragen? Een aanvraag indienen

Opmerkingen

0 opmerkingen

U moet u aanmelden om een opmerking te plaatsen.