Verouderde leerprogramma's - coaches

  • Bijgewerkt

Als je je wilt inschrijven voor een leerprogramma dat niet meer in de lijst van beschikbare leerprogramma's staat, kan dat alleen door contact op te nemen met onze supportafdeling.

Het aanbod van leerprogramma's wordt voortdurend uitgebreid en aangepast. Soms kan het voorkomen dat een leerprogramma verdwijnt. Het wordt dan niet meer onderhouden en krijgt geen nieuwe leersets meer. Wel is het soms zo dat deelnemers van een eerder leerjaar nog niet klaar zijn met een keuzedeel, en dat zij nog begeleiding nodig hebben. Wanneer het voorkomt dat de coach van vorig jaar niet meer beschikbaar is, is het in zo'n geval noodzakelijk dat een andere coach zich inschrijft voor een verouderd leerprogramma. Dit kan de supportafdeling in orde maken als je ons daarvan op de hoogte stelt.

Deze ondersteuning is met name bedoeld voor scenario's zoals hierboven beschreven. Het is niet de bedoeling om hele groepen deelnemers in te laten schrijven voor een verouderd leerprogramma, omdat de kwaliteit van deze programma's niet meer kan worden gegarandeerd. Als er bijvoorbeeld een link in zit naar externe content die niet meer bestaat, zal deze niet worden vervangen.

 

Wil je dit artikel printen? Lees hier hoe je dat doet. 

Was dit artikel nuttig?

Aantal gebruikers dat dit nuttig vond: 0 van 0

Hebt u meer vragen? Een aanvraag indienen

Opmerkingen

0 opmerkingen

U moet u aanmelden om een opmerking te plaatsen.