Start leerprogramma

  • Bijgewerkt

Als deelnemer (student) word je bij elk leerprogramma begeleid door een coach. Deze kan je helpen als je vragen hebt of vastloopt. Ook geeft jouw coach feedback op de opdrachten die je maakt. Daarnaast kun je bij een leerprogramma een leerset en een niveau selecteren.

Het is belangrijk dat je de juiste coach, leerset en niveau kiest. Voordat een coach jou kan begeleiden, moet jij deze namelijk eerst zelf selecteren als coach. Dit moet je voor elk individueel leerprogramma doen! Het selecteren van de juiste gegevens kan op twee manieren.

 

Bekijk de video of lees de stappen hieronder voor meer uitleg!

 

 

Wanneer je een nieuw leerprogramma gaat volgen, krijg je bovenstaand scherm te zien. Selecteer hier je coach. Selecteer door op volgende te klikken ook de juiste leerset, en het juiste niveau. Let op! In de meeste gevallen is er slechts één optie beschikbaar bij niveau, namelijk 'Algemeen'. Klik vervolgens op 'Aan de slag'. Je kunt nu starten met het leerprogramma, en de geselecteerde coach kan je begeleiden.

 

Veelgestelde vragen

  1. De coach die ik wil selecteren staat er niet tussen, wat kan ik doen?
    In dit geval heeft de coach het leerprogramma nog niet toegevoegd aan zijn/haar lijst. Vraag aan de coach of hij/zij het leerprogramma alsnog wil toevoegen. Daarna kun je deze coach selecteren.
  2. Wie bepaalt welke coaches ik kan kiezen?
    Meestal bepaalt je school wie de coaches zijn voor een leerprogramma. Vaak zijn dit docenten, maar het kunnen ook begeleiders van een bedrijf zijn.
  3. Ik ben al begonnen met een leerprogramma, maar moet nog een coach kiezen. Wat nu?
    In dit artikel staat beschreven hoe je een coach kunt kiezen gedurende een leerprogramma. Wanneer je een coach kiest blijven je ingeleverde opdrachten gewoon bewaard.

Wil je dit artikel printen? Lees hier hoe je dat doet. 

Was dit artikel nuttig?

Aantal gebruikers dat dit nuttig vond: 0 van 0

Hebt u meer vragen? Een aanvraag indienen

Opmerkingen

0 opmerkingen

U moet u aanmelden om een opmerking te plaatsen.